Konečně Starťák

Zázračný a vzácný Starťák. Už jste o něm slyšeli? Patříte k těm, kteří se dozvěděli o zázračném startu pro život, a čekáte na otevření sezony? A nebo snad, se o zázračném a vzácném kurzu Brány zdraví dozvídáte až teď z tohoto článku? 

Ale to je přece jedno

Je to ale fuška se někdy v tom světě neztratit. Říkáte si podobně, jako ti, pro které bylo právě ztrácení se v beznadějích impulsem pro START s Bránou zdraví? Tak pozor, žádné zoufalství, žádná beznaděj a je úplně jedno, co vás trápí. 

Nechápu to, ale je to zázrak

Takováto slova říkávají ti, kteří se zúčastnili poprvé Startovacího kurzu. Ten je prvním z kurzů celostního uzdravení. Jmenovatel pro důvod jeho absolvování je vždy jen jeden a to je nespokojenost. Ať už strádáte ve vztazích, ve financích či máte fyzická zdravotní omezení, Starťák je určen pro vás. A že je zázračný, o tom není pochyb.

A že je zázračný, o tom není pochyb

„Je to až k nevíře, nechápu to. Mám konkrétní problém, učím se s Bránou zdraví vědě buněčné paměti, dávám učení do praxe ve svém životě, a vše se mění. Mění se k lepšímu ve všem. A to i v tématech, které jsem ještě nezačal řešit. Jak je to možné? Takových kurzů je všude plno, a přesto mi trvale funguje praxe z tohoto.“ Ano, takových kurzů je po republice spousty, ale ne všechny mají jasný čistý záměr a komplexní propracovanou strategii s dlouhodobým dohledem kvalifikovaným průvodcem. Má to totiž důvod. Principy nutno chronologicky praktikovat, aby semínko pustilo kořeny.

Vědomí není o informacích, těch je všude plno

Vědomí…Slovo vědomí a jeho pojem je často diskutované téma. A víte proč? Je vědecky dokázáno, že pouhé 4% populace v tom má jasno. A přece se na internetu a všude dozvídáte různé vhledy. Ale…, víte, kdo je ve skutečnosti hlásá? Vědomí není názor. Vědomí je vlastní prožitek poznání. Jeho prověření, zda je pochopeno, přichází v krizových situacích. A já se ptám: Kolik z těch, kteří hlásají názory na internetu a v knihách opravdu žijí v nadhledu a s láskou? Právě toto je třeba se NAUČIT. Právě toto je třeba ŽÍT. Krůček po krůčku účastníci Startovacího kurzu procitají a začínají chápat. Skutečně vědomě chápat a uplatňovat chápání v praxi. Tady začíná START, který má smysl.

 

Je snadné, dělat s radostí to, co vás baví,

ale život je o nalezení radosti i v tom, co je nové.

Je to nádhera, sledovat ty, kteří nachází stále větší zalíbení ve změnách, které život přináší. Jsem jako učitel velmi šťastná, že mohu předat ze sebe jen to, co žiji a co je efektivní. Mám propracovanou a chronologickou strategii a vždy kurz operativně upravuji na místě podle složení účastníků. Starťák je prostě šitý na míru. Jenom tak je totiž možné každému dát to, pro co přijel. Nejsem jen lektor, ale kvalifikovaný psychoterapeut, který umí ověřit čistotu zdroje informací, vhledu a poselství, které sděluje. Jinými slovy, pracuji s intuicí, vím a radostně předávám. Stávám se inspirací a vás to také naučím. A to ráda J

Vězte, že kurz je velmi vzácný

Jen jedenkrát ročně tato šance přichází k vám, jen jedenkrát ročně máte možnost se kurzu účastnit. Rok je dlouhá doba a za rok se udělá spousta práce. A to je ten důvod. Kurz je STARTEM pro šťastný život všem. Startem, který funguje, a všichni absolventi konečně ví, jak na to. Naučíte se, pro co jste přijeli a nemusíte absolvovat kurzy další. Není to totiž podmínkou, aby bylo možné jej absolvovat. Avšak někteří přichází na kurz proto, aby mohli následně celistvě a do hloubky na svém já pracovat dál a účastnit se kurzů tematických a nadstavbových. Proto je zde i možnost celý školní rok se intenzivně učit intuici, nadhledu a klidu. Manipulace a omezování zcela vymizí ze života, když…Absolvování Startovacího kurzu se pro mnohé stává i vstupní branou do programu učení Brány zdraví. 1. kurz sezóny je proto vzácný pro všechny. Od této chvíle má absolvent možnosti a výhody v programu a může uplatňovat studijní bonusy.

Za rok se udělá spousta práce a vězte, že kurz je velmi vzácný. Jen jedenkrát ročně tato šance přichází k vám, jen jedenkrát ročně máte možnost se kurzu účastnit. Rok je dlouhá doba, tak proč nechat čas utéct. START je možný TEĎ.

Konečně otevřeny objednávky

Patříte-li k těm, kteří získali doporučení od svých známých na základě výborné osobní zkušenosti a poznání, máte to jednoduché. Vy totiž víte, že Startovací kurz je nejen zázračný, ale hlavně i vzácný. A tak již přihlášky posíláte. Ti, kteří se teď o Startovacím kurzu a jeho uzdravovací schopnosti dozvídají nyní, mohou se začít rovněž hlásit. Projekt Brána zdraví šijeme pro vás na tělo. Přemýšlíte, váháte? Pojedete příště? Dobrovolně máte zůstat  obětí další celý rok? Nebo cítíte, že se potřebujete poradit? Dám vám radu. Nedělejte to s těmi, kteří neví, co se sebou. Pro tentokrát se rozhodněte sami, rychle a svobodně TEĎ.

A pro příště? Pokud se chcete naučit rozhodovat intuitivně a správně, přihlaste se na Starťák. Přímo tady dostanete návod, jak správná rozhodnutí dělat včas a sám. Jen vy sami to se sebou myslíte přece nejlépe.

Nastavte si těšení. Přihlaste se. Já se těším. J

Více o akcích na Kurzy Brány Zdraví nebo Kurzy Školy zdravého života

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...