Je libo „Lázně pro tělo a duši?“

„Letos o prázdninách pojedeme kam“? Ptá se mě kamarádka, se kterou si užíváme chutný oběd v oblíbené restauraci. Nechápu… Kamarádka a klientka v jednom dodává: „No já jinou dovolenou, než s Bránou neplánuju. Loni to bylo naprosto úžasný.“  Přesně toto byl první impuls na zopakování akce Lázně pro tělo a duši. A ten druhý impuls, chcete-li znamení, přišlo hned druhý den, kdy jsem byla „náhodou“ seznámena s majitelkou chalupy v Květnově na Vysočině.

 

Jsem nadšená…

Jsem nadšená… Představa prázdninového pobytu je u každého trochu jiná, ale ti, kteří se loni pobytu s Bránou zdraví účastnili, již ví, že uspokojit se dá opravdu každý bez rozdílu představ odpočinku. Ale i bez rozdílu věku. Děti jsou zde totiž vítány a je zde pro ně nejen vhodné prostředí, strava, ale i možnosti pro jejich vyžití. Prázdninový pobyt „Lázně pro tělo a duši“ totiž skýtá celou řadu možností. A největším mým přáním je, aby i letošní účastníci při odjezdu mohli říct: „Díky, jsme nadšení, letos byl pobyt naprosto úžasný.“

 

Co je vlastně na tomto pobytu tak úžasného?

Shodli jsme se, že i úžasné se může zlepšovat, a tak i konáme.

Semínko nápadu není jen jedno. Každý pobytový den vás čeká možnost využití služeb, které jsme pro vás připravili. A že jich je. Při příjezdu každý účastník nad 15 let obdrží kartičku s časem wellness služeb, které má v ceně. A o co se jedná?

-       Masáž

-       Manikúra

-       Pedikúra

-       Zumba

-       Relaxace

-       Řízená meditace

-       Vizualizace

-       a… Možnost konzultace v trvání 1 hodiny

 

To z daleka není všechno J

Celý pobyt je laděn do odpočinku, a to se vším všudy. Když odpočinek a vitalita, tak pro tělo i duši. To je naším záměrem. A čím vás vlastně ještě překvapíme? Tak třeba:

-       Turistika

-       Každodenní pohádková kinematografie

-       Každodenní kinematografie na Téma dne

-       Keramické tvoření

-       Malba

-       Venkovní hry

-       Stolní hry

-       Koupání

-       Grilování

-       a… Možnost účasti 90-ti minutových přednášek na vyžádaná témata

 

Letos mi účast neklapne, škoda těch přednášek…

Nezoufejte, i zde je řešení.

Jsou i tací, kteří se opravdu v tomto termínu nemohou pobytu účastnit. Ale nezoufejte J . Máme řešení. Na přání některých jsme se letos rozhodli, že na přednášky se mohou dostavit i ti, kteří nebudou přímými účastníky pobytu na chalupě. Pokud tedy patříte k těm, kteří o přednášku stojí, přijeďte na ni. A klidně vezměte sebou i někoho dalšího, či děti. Vaše děti se zde zabaví a vy se můžete na přednášce dozvědět to, pro co přijedete. A jak je to možné? Cena přednášky je 350 Kč / dospělá osoba. Děti vstup zdarma.

 

O jaké přednášky letos půjde?

Budou pro pokročilé nebo začátečníky?

Témata jsou již jasná, a rozhodně budou tvořené na tělo těm, kteří budou přítomni. Mnozí již ví, že stupeň vnímání nerozhoduje. Takže vás letos zvu na tato témata:

prednasky

 

Pořád to není všechno, možná přijde i překvapení

Víc vám k programu neprozradím. Teď už snad ode mne jen povzbuzení k rozhodnutí. Uzávěrka se blíží a počet volných míst je … posledních 6. Velice se těším na každého, kdo se pobytu zúčastní a energii doplní s námi všemi pozitivně naladěnými. Ale těším se i na ty, kteří se chystají dojet na chalupu ve stanovený čas za účelem konkrétní vybrané přednášky. Jen připomínám, že materiály již tvoříme, proto se na přednášky objednejte telefonicky či po sms / 608 548 955, a to nejpozději do 2. července 2017.

 

Muži, ženy, děti …  

Posuďte sami. Mrkněte a přihlaste se. Já se těším. A co vy? J  

Více na Kurzy Brány Zdraví  nebo Kurzy Školy zdravého života

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...