BRÁNA ZDRAVÍ OPĚT OTEVŘENA 16.-18.10.2015

V pořadí již třetí cyklus kurzů Brány Zdraví zahájil Startovacím kurzem : Pod pokličkou „Uzdravit se“. Brána ke zdraví se otevřela pro další účastníky tentokrát v nádherném přírodním prostředí na hranici Kraje Vysočina a Pardubického Kraje. Poděkování patří všem zúčastněným, ale zcela jistě i těm, kteří se na organizaci kurzu podíleli. Znovu a upřímně děkujeme provozovatelům Konferenčního centra Immanuel a jmenovitě paní Goblové, díky které jsme měli vytvořené úžasné podmínky.

 

Absolventi si odváželi domů spoustu návodů, jak uplatnit praktiky do svého života a prozatímní odezva je báječná. Nejeden účastník již informoval o svých prvních krůčcích úspěchu ve svém životě.

Zájem o pokračování ve výuce je značný a já už se teď spolu s ostatními z týmu těším na kurz „Žít Radost“, jehož konání připravujeme ve stejných prostorách 14. - 15. 11. 2015.

Pro velký zájem však připravujeme ještě jedno překvapení. Ne všichni stihli uzávěrku na tento cyklus a poptávají se na Startovací kurz. Pro všechny, kterých se to týká, mám skvělé zprávy. Organizační tým rozhodl o možnosti zařazení mimořádného Startovacího kurzu do programu Brány Zdraví. Podmínkou však je kontaktovat asistentku Ivu Hinštovou na tel. 608-548 808 a nahlásit jí svoje data. Ihned po naplnění kapacity budou zájemci obeznámeni s přesným datem konání a to již v lednu 2016.

I těmto zájemcům jsme připraveni poskytnout pomocnou ruku na cestě v uzdravení vlastního života. I pro vás máme obecný náhled do teoretických a praktických dovedností připraven. Rovněž se můžete těšit na nácvik vizualizace a uvolňovací cvičení. Stejně jako ostatní absolventi Startovacího kurzu pak získáte vstupenku k účasti v kurzech tematického učení sebeuzdravování v projektu Brána Zdraví.

A ještě něco, i pro zájemce tohoto mimořádně zařazeného Startovacího kurzu zůstává bezkonkurenční zaváděcí cena.

Tak neváhejte a volejte! 17 hodin výuky, dva noclehy a strava po celou dobu konání kurzu, pracovní materiály a parkování, to vše je obsahem kurzovného ve výši 4.400 Kč.

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...