Červencové novinky

Pro mnohé je prázdninový čas skutečně odpočinkový. V Bráně Zdraví jsou prázdniny časem duševní hygieny, ale i časem příprav a úprav AKCÍ pro naše klienty.

Přinášíme vám novinky a úžasné změny. V kalendáři AKCÍ jsme pro vás připravili 4 Základní tématické kurzy. První novinkou je objednání na kurzy, které jsme zjednodušili. Přihlásit se můžete poprvé v historii na našich stránkách online objednávkovým formulářem.

Další novinkou jsou Afirmace Radost, která je již k zakoupení. Pro vaši představu, že jsou skutečně povedené jsme na web umístili ukázku nahrávky. Pro ty z vás, kteří se těší na Afirmace Hojnost a Zdraví máme skvělé zprávy. Během prázdnin je zařadíme do naši nabídky.

Největší novinkou jsou však kurzy v novém účesu. Z brusu nový cyklus kurzů Brány Zdraví startujeme dne 16.-18.10.2015. Celý cyklus kurzů se koná v nádherném přírodním prostředí v oblasti Kraje Vysočina. Noví účastníci kurzu mohou využít LETNÍ AKCE a kurz Startovací absolvovat se slevou 1.100,- Kč. Pro členy Brány Zdraví je připravena sleva členská ve výši 2.400,-Kč.

Těší se na vás tým Brány Zdraví.

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...