Osvobození na dosah ruky

Také patříte k těm, kteří nechápou, proč někteří dostávají stále nové příležitosti a někteří (třeba právě vy) na ty správné stále čekají? Nedávno jsem na sváteční návštěvě byla zahrnuta spoustou díků. Pozvání do vyhřáté chaty na čaj a vánoční cukroví jsem si nenechala ujít. Atmosféra byla naprosto skvělá, uvolněná a radostná. Pocity, které dnes moje bývalá spolupracovnice a současná klientka a kamarádka v jednom popisuje, nemají co dělat s nejistotou a svázaností. A to mne před více než rokem nakontaktovala naprosto zoufalá, že už nemůže dál. Dnes byste tomu možná nevěřili.

 

 

 

Co je čerstvé, je bolavé…

Každý má svoji bolavou minulost a každý má i uzdravenou minulost. A co přítomnost? Ta je zdravá? Jsou situace, které se na vás valí, a vy máte pocit, že tohle již se ustát nedá. To, co vnímáte jako potřebu řešení nějak řešení nemá a naopak se otevírají další věci. A právě v těchto situacích přímo před vámi tkví řešení, které většina nevidí. Každý má svoje představy, jak problémy řešit. Dělá věci stále stejně a očekává jiný výsledek.

Ale to je definice zoufalství

Zoufalé situace si žádají zoufalé činy?

Nedávno jsem potkala zadluženého kamaráda, který mi vyprávěl, jak začíná podnikat v jiném oboru. „Jednou to přece vyjít musí“, usmívá se pod vousy a vysvětluje svoji situaci tím, že ho rodina nechápe a nepodporuje ho. Přikyvuji a ptám se: „můžu ti nějak pomoci? Existuje jistě jiný způsob, jak být se sebou spokojený a třeba ho jen nevidíš.“ „Nemyslím si“, odpovídá razantně on a doplní, že jeho nová paní ho v podnikání podpoří a vše půjde samo.

Pomoc nemusí být krásný motýl…

Řešení stojí přímo na dosah ruky. Řešením může být ošklivá housenka.

Když jsem se připravovala na práci psychoterapeuta, musela jsem si hodně odepřít. Také jsem měla svoje představy, ale ty byly založeny na EGU. Chtěla jsem pomáhat druhým, ale sama jsem ne vše měla zpracované.Tehdy jsem to tak necítila, ale můj učitel ano. Právě on byl tím, kdo byl o více než kousek dopředu a ukazoval směr. Příležitosti mají různé podoby.

Každý, kdo chce z nějaké situace ven, musí překročit svoje EGO a ustoupit ze svých zásad. Mám na mysli zásady, které prostě nefungují. Pokud vám tedy něco nefunguje, začněte přijímat to, co stojí před vámi a udělejte věci jinak, než jste zvyklí.

Osvobození je na dosah ruky

Nejsme nikdy sami. Vesmír nás v tom nenechá. Situace jsou tu pro nás, tak je vnímejte jako dar. Je třeba v nich vidět pozitivní vzkazy a směrovku pro náš další život.

Hledáte-li řešení na vaše problémy, ať už jsou vztahové, finanční nebo zdravotní, právě ho máte před sebou. Ano, řešení stojí před vámi a je úplně jedno, jestli toto řešení vnímáte jako krásného motýla nebo ošklivou housenku. Důležité je překročit svoje EGO tím, že utišíte mysl a necháte se vést. Prostě přijměte vedení.

 Pokud se má uzdravit rána, musí se nejprve vyčistit

Vždy se snažím klientům vyjádřit pochopení. Co je však nejdůležitější? Rozhodnutí pro uzdravení problému musí být VAŠE, způsob uzdravení však určuje VESMÍR situacemi. Ten mluví stále, mluví hlasitě, aby bylo slyšet. A pokud právě čtete tento článek, jeho obsah čtete se zanícením, zřejmě ho číst máte. To je nyní vaše směrovka.

 Náhody neexistují, překážky jsou příležitosti

Článek je tu pro vás, aby vás navedl k víře, že řešení skutečně existuje. Existuje a má spoustu podob. Jedna z možných kouzelných a příjemných variant je kurz Brány Zdraví. Možná se vám nechce a kurz, který vám pomůže, je pro vás ošklivá zelená housenka…. Rozhodnutí, zda svůj život konečně uchopit a začít žít jednoduše a radostně je na vás. Já vám ve vaší cestě ráda pomůžu a naučím vás vše na kurzu, který je zcela zásadní pro váš život. Dám vám zde přesnou mapu na cestu vaším spokojeným životem. Aby ty vaše situace, ze kterých se vyklube překrásný motýl, nikdy nebyly přehlédnuty.

Klienti absolventi již mají výsledky. „Jsem tak ráda, že jsem se osvobodila a to jsem netušila, že osvobození je na dosah ruky. Díky Janičko.“ Sedím ve vyhřáté chatě a dívám se do tváře krásné svěží kamarádce, která pochopila a nechala se vést a fascinovat jednoduchostí života. „A já za to děkuji naopak TOBĚ Ivanko.“

 

A co vy? Jste již rozhodnuti pro změnu života k lepšímu?

Vždyť přece OSVOBOZENÍ MAJÍ VŠICHNI NA DOSAH RUKY

Více na Kurzy Školy zdravého života nebo Kurzy Brány Zdraví 

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...